Våra affärsområden


Juridik
Utbildning
Arkitektur och formgivning

Europakontoret erbjuder kurser och rådgivning inom EG – rätt, för både privatpersoner, arbetstagare och verksamheter. Vi berör de bestämmelser som gäller inom EU, till exempel gällande import och export av varor där det finns speciella regler i Sverige.

I området entreprenadjuridik behandlar Europakontoret den juridik som finns kring byggnadsfrågor. Det rör sig om kontraktsskrivning, regler, kvalitet, och samspelet mellan kund och producent.

Inom Konkurrensrätt erbjuder vi både kurser och konsulttjänster. Vi är kunniga inom regler och bestämmelser inom området. Vi arbetar för en icke snedvriden konkurrens, det skall inte bli en dragkamp mellan privatpersoner och den offentliga sektorn.

Vi på Europakontoret har lång erfarenhet av undervisning inom olika områden, och erbjuder kontinuerligt kurser och föreläsningar som är skräddarsydda för målgruppen.

Under de gångna åren har vi erbjudit uppskattade utbildningar inom bland annat:

Jämställdhet, CSR, EG-rätt, entreprenadjuridik, entreprenörskap och ledarskap, konkurrens, miljöledning enligt EMAS/ISO 14000 och med CE-märkning, Starta Eget och diverse workshops.

Europakontoret kan erbjuda tjänster inom såväl formgivning som grafiskt arbete; till exempel kan vi bistå med uppgifter inom layout, design av logotyp, illustration i digitala ellre analoga medier – med mera.

Med mångårig arkitektkompetens i huset kan vi för varje kund skräddarsy en lösning som möter dennes önskemål och behov.